Nieuws > Word jij onze nieuwe collega?
Word jij onze nieuwe collega?


Word jij onze nieuwe collega?Wij (Wim, Henry, Harry, Wilma, Bas, Martin, Steven, Youri en Ruben) zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste en ondernemende collega’s.

Jouw passie is schetsplannen en 3-D (BIM) tekeningen maken, compleet met de benodigde technische berekeningen. Energie- en kwaliteits-onderzoeken, uitvoeringsbegeleiding en inspecties van installaties zijn werkzaamheden die je eveneens goed liggen.

Je zoekt een baan als tekenaar/technicus waarin ontwikkeling, zelfstandigheid, afwegingen maken, rekenen, en vastleggen centraal staan en dat alle aspecten van het installatie-ontwerp en de realisering daarvan in zich heeft.

Wij bieden zo ‘n baan binnen een informele organisatie met een hecht team van professionals waar veel kennis en ervaring opgedaan kan worden.

Als tekenaar/technicus binnen ons team ben je zowel bij de voorbereiding als uitvoering betrokken bij zeer uiteenlopende bouwprojecten.

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie bel dan met Wim van Genderen op (0180) 311 064 of stuur een e-mail naar: w.v.genderen@beekink.com.


>> Download de vacature voor tekenaar/technicus W-installaties als PDF

>> Download de vacature voor tekenaar/technicus E-installaties als PDF

Projecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064