Vacature Projectleider Elektrotechniek

Jouw rol:
Als projectleider heb je de vakgerichte verantwoordelijkheid voor een project en leid je alle
activiteiten gericht op de realisatie van de opdracht. Je coördineert de ontwerpwerkzaamheden t.b.v. de gebouwgebonden installaties, extern in het ontwerpteam en intern in het projectteam. Zowel intern als extern heb je een voorbeeldfunctie en draag je bij aan het imago van de onderneming. Je rapporteert aan de adviseur en directie. Deze functie vraagt zelfstandigheid en een pro-actieve houding. Daarnaast weet je de projectteamleden te motiveren tot betrokkenheid en teamgeest.

Jouw profiel:

 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren werkervaring
 • Je bent flexibel, klantgericht en werkt gestructureerd
 • Je werkt graag samen en kunt snel schakelen
 • Je bent inhoudelijk sterk en wilt graag vernieuwen

Waarom zou je de overstap maken naar Beekink Installatieadviseurs

Beekink Groep is een adviesorganisatie met de focus op gebouwgebonden installaties. De groep bestaat globaal uit drie pijlers te weten advies, inspectie en support. Wij adviseren en ondersteunen diverse opdrachtgevers en helpen hen bij het realiseren van hun projecten.

Beekink Groep doet dit vanuit een platte organisatie waarin iedereen zijn steentje bijdraagt en waarbij goede planning, structuur, inlevingsvermogen en de verantwoording voelen voor een gezamenlijk eindproduct centraal staan. Het doel is projecten af te ronden waar wij en onze klanten trots op kunnen zijn. Dit maakt ons tot de Beekink Groep.

Vanwege de kleinschaligheid van deze organisatie is jouw rol als engineer W breder dan bij grotere organisaties en heb je meer verantwoording dan bij de meeste grotere adviesbureaus. Indien je ambitieus bent, dan is Beekink dé plek om je verder te ontwikkelen en dus ook om te groeien in de functie.

En daarnaast…..is het gewoon een leuk en gezellig bedrijf!!

Functie eisen Projectleider E

Als jij de ideale sollicitant bent voor deze functie, dan

 • ben jij in het bezit van een HTS/WO diploma elektrotechniek;
 • ben jij in het bezit van de HIT-E;
 • ben jij leergierig;
 • ben jij bekend binnen de advieswereld en heb je dus ervaring met ontwerp werkzaamheden van elektrotechnische gebouwgebonden installaties;
 • ben jij ambitieus;
 • ben jij communicatief vaardig en dus niet bang om in overleg met klanten te gaan;
 • ben jij in staat om in goed Nederlands een bestek of werkomschrijving te schrijven;
 • ben je ‘van huis uit’ een prettige persoonlijkheid en een graag geziene gast op verjaardagen en partijen.

Bovenstaand wensenlijst geniet de voorkeur. De voorkeur, want we weten dat mensen verschillen. Dat er in Nederland vast ook iemand rondloopt die niet volledig aan de eisen voldoet, maar wel geschikt is voor de job. Aan jou de taak om ons en de opdrachtgever te overtuigen.

Bedrijfsprofiel

Beekink Installatieadviseurs adviseert een grote diversiteit aan opdrachtgevers op het gebied van gebouwgebonden elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Ons devies “afspraak is afspraak” is kenmerkend voor onze energieke organisatie zowel naar hun klanten alsmede naar de collega’s toe.

We zijn gevestigd in een modern kantoorpand met voldoende parkeergelegenheid nabij Rotterdam op hert bedrijventerrein Rivium.

Bedrijfscultuur

Beekink Installatieadviseurs kenmerkt zich als het type bedrijf “waar alles mogelijk is”!

Natuurlijk hebben ook wij beschreven arbeidsvoorwaarden die voor een ieder gelden, maar niet iedereen is gelijk, dus het kan goed zijn dat jij meer waarde hecht aan vrije dagen dan de gemiddelde collega en dan is dit gewoon bespreekbaar!

Het basis salaris is goed en naast een goede pensioenregeling zijn de overige arbeidsvoorwaarden absoluut van deze tijd te noemen. Heeft de organisatie goed gedraaid in een jaar en heb jij hierin een actieve bijdrage geleverd? Dan krijg jij een persoonlijke bonus!

Een groot pluspunt is dat je binnen dit bedrijf VRIJHEID hebt! Jouw toekomstige collega’s zijn allemaal zelfstandige medewerkers in een zelfsturende organisatie. Dus geen vervelende in je nek hijgende manager met te veel bemoeienis, maar een meewerkende directie.

De losse sfeer die er heerst maakt van deze toekomstige werkplek er één, waar jij op maandagochtend weer graag naar toe gaat!

Wanneer dit verhaal jou aanspreekt, dan adviseren wij ten zeerste om met ons contact op te nemen om zo in contact te komen en jij kunt gaan werken aan een leuke opstap van jouw carrière!