Installatieadvies

INSTALLATIEADVIES BIJ NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Laat u binnenkort een (bedrijfs)pand bouwen of renoveren? Hoe geeft u vorm aan de technische installaties? Met de juiste keuzes verhoogt u het rendement van uw bouwinvestering én voorkomt u kostbare aanpassingen achteraf. Werk daarom vanaf het begin samen met een deskundige en onafhankelijke installatieadviseur.

Het team van Beekink staat voor u klaar. Voor slimme toepassingen op het gebied van elektro- en klimaattechniek. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen en energievraagstukken.

WAT DOET BEEKINK VOOR U?

Een veilig en comfortabel woon- en werkklimaat. Kostenbesparingen en verantwoord energieverbruik. Een goed doordacht installatieconcept levert veel op. Wat heeft u hiervoor nodig?

LAAT ONS U HELPEN MET
  • Concreet maken van ‘de vraag achter de vraag’
  • Onafhankelijk advies in begrijpelijke taal
  • Uitgewerkt en praktisch werkplan
BOUWTEAM

Stelt u een bouwteam samen of bent u als installateur of architect bij een bouwproject betrokken? Dan schuiven wij graag bij u aan. Wij werken graag met u samen aan een installatieconcept dat naadloos aansluit op de wensen van uw opdrachtgever.

Start u binnenkort met een project waarin installatietechniek de hoofdrol speelt? Als u wilt verzorgen wij voor u het totale projectmanagement.

INSTALLATIEADVIES ALS SECOND OPINION

Heeft u een installatieconcept van een derde partij en wilt u een second opinion? Dan onderzoeken we voor u of het de beste oplossingen biedt in uw situatie. Onafhankelijk en objectief.

ADVIES OVER BESTAANDE INSTALLATIES

Twijfelt u aan een bestaande technische installatie? Omdat u klachten krijgt over het binnenklimaat bijvoorbeeld? Wij zoeken naar de oorzaak en adviseren u over de beste oplossing. Ook wanneer wij het onderhoud en beheer van uw installaties verzorgen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Kiest u ook voor de zekerheid van onafhankelijk en deskundig installatieadvies? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we wat de beste oplossingen zijn binnen uw project.