Duurzaamheid

Duurzame toepassingen van elektro- en klimaattechniek zijn voor ons altijd een belangrijk uitgangspunt geweest. Onze ambitie? Meer doen dan de wet minimaal van u vereist. Met het oog op het milieu maar ook op de steeds strenger wordende eisen.

Natuurlijk adviseren wij u altijd binnen de context van uw wensen en de mogelijkheden van uw pand. Uw situatie staat voor ons centraal. Grote investeringen zijn niet altijd nodig om uw doel te bereiken. Ook kleine aanpassingen kunnen verrassend effectief zijn.

ONAFHANKELIJK ENERGIEBEREKENINGSMODEL (BEM)

Voor een duidelijk en compleet energieadvies én inzicht in het rendement heeft u de juiste tools nodig. Daarom maken wij gebruik van ons eigen, onafhankelijke energieberekeningsmodel. Hiermee kunnen we het effect van verschillende installatiescenario’s doorrekenen en met elkaar vergelijken.

U KRIJGT ANTWOORD OP DE VOLGENDE VRAGEN:

Hoe is de energiehuishouding van uw (toekomstige) pand opgebouwd?

Waar gaat mogelijk energie verloren?

Hoe realiseert u besparingen?

Met de uitkomst van onze energie-analyse heeft u een goed beeld van de bespaaropties. Ook weet u  precies welke investering hiervoor nodig is en wat deze oplevert. Wij verzorgen de energie-analyse voor u met een rapport in begrijpelijke taal.

BREAAM-NL

Wilt u een stap verdergaan met uw duurzaamheidsbeleid? Overweeg dan om een erkend duurzaamheidskeurmerk te behalen. BREAAM-NL is een van de toonaangevende keurmerken met Europese erkenning.

Met een BREAAM-NL keurmerk maakt u – op basis van diverse criteria – de duurzaamheidsprestaties van uw pand inzichtelijk. Hiermee werkt u toekomstgericht en verhoogt u de waarde van uw vastgoed. Naast exploitatievoordelen profiteert u ook van fiscale voordelen. Uw BREAAM-score bepaalt de hoogte van uw investeringsaftrek.

De specialisten van Beekink hebben de juiste technische kennis in huis om samen met u een BREAAM-NL traject in te gaan voor zowel nieuwbouw als uw bestaande vastgoed.

HOE AMBITIEUS BENT U?

Zoekt u een installatieadviseur die net als u hoog inzet als het om duurzaamheid gaat? Neem dan contact met ons op om uw vragen te bespreken. Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor uw pand.