Nieuws

Nieuws

Start Bouw IKC De Noord

Op 21 november is de officiële start van de bouw van het nieuwe Integraal Kind Centrum (IKC) De Noord gevierd. Een project dat RoosRos Architecten in samenwerking met Beekink Installatieadviseurs en Oostelbos van den Berg in opdracht van de gemeente Ridderkerk, heeft ontworpen en begeleidt. Dit IKC zal een thuishaven bieden aan basisschool De Noord, Yes! Kinderopvang en een gemeentelijke gymzaal.

Lees meer >

Nieuws

Puur installatieadvies in de volle breedte

"De nieuwste editie van Industriebouw is uit, en Beekink heeft een bijdrage geleverd door te schrijven over een mooi project uit de utiliteitsbouw. Een korte greep uit het stukje: “Beekink Installatieadviseurs uit Capelle aan den IJssel houdt zich puur bezig met installatieadvies,” vertelt Henry van den Berg

Lees meer >

Nieuws

IKC De Noord

In opdracht van de gemeente Ridderkerk ontwerpt Beekink de installaties voor het nieuwe Integraal KindCentrum (IKC) De Noord. Een fijne leeromgeving met een goed binnenklimaat gebaseerd op Frisse Scholen. Het gebouw is natuurlijk “van het gas”. Het is een toekomstgericht adaptief gebouw, passend in de groene omgeving. Het nieuwe IKC biedt een gezamenlijke thuishaven voor basisschool De Noord, Yes!Kinderopvang en een gemeentelijke gymzaal.

Lees meer >

Nieuws

Subsidieregeling voor het verduurzamen van uw onderneming

Wist u dat de overheid mkb'ers wilt ondersteunen in het verduurzamen van hun bedrijfspand? Sinds oktober 2021 is de regeling van kracht waarmee ondernemingen een gespecialiseerde adviseur kunnen inhuren voor energieadvies op maat. Met dit advies krijgt u meer inzicht in waar u kunt verduurzamen. Voor vele ondernemingen kan dit het zetje zijn om het verder verduurzamen van hun pand in 2022 in werking te zetten. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer >

Nieuws

Trots op onze gewonnen aanbesteding!

Eerder dit jaar heeft de landelijke politieorganisatie een Europese aanbesteding uitgeschreven voor Directievoering & Toezicht. Met trots kunnen wij mededelen dat we samen met Goudkuil Bouwmanagement BV deze aanbesteding binnengehaald hebben voor de percelen van Rotterdam & Den Haag! Beekink Installatieadviseurs zal zich de komende jaren bezig houden met de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in en rond de gebouwen. Hierbij zullen wij verschillende MJOP-werkzaamheden beheren. Wij kijken de komende vier jaar uit naar deze mooie samenwerking!

Lees meer >

Nieuws

Tijdelijke huisvesting Tweede Kamer gereed

De verbouwing van het voormalige ministeriegebouw aan de Bezuidenhoutseweg 67 in Den Haag tot tijdelijke huisvesting voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal is gereed.

Lees meer >

Nieuws

GLP distributiecentrum update

Voor GLP, een toonaangevende investeerder, ontwikkelaar en exploitant van logistiek vastgoed, heeft Beekink Installatieadviseurs de Technische Omschrijving gemaakt van de Elektrotechnische en Koel/Klimaat technische installaties voor een distributiecentrum in Venray met een oppervlakte van 29.500m2.

Lees meer >

Nieuws

Maak uw gebouw Corona proof

Bij Beekink Installatieadviseurs krijgen wij regelmatig de vraag "wat kunnen wij als gebouwbeheerders doen om corona (Covid-19) zo veel mogelijk tegen te gaan?". In dit bericht vindt u enkele praktische tips waarmee de installaties van gebouwen optimaal mee helpen om Corona tegen te gaan.

Lees meer >

Nieuws

Leidraad vastgoed

De recent uit gekomen Leidraad verduurzamen gemeentelijk vastgoed helpt maatschappelijke organisatie met het verduurzamen van vastgoed. Het is bedoeld als hulpmiddel voor middelgrote en kleine gemeenten die aan de slag willen of zijn met het energiezuinig maken van het gemeentelijk vastgoed.

Lees meer >