Bouw GLP distributiecentrum update

Voor GLP, een toonaangevende investeerder, ontwikkelaar en exploitant van logistiek vastgoed, heeft Beekink Installatieadviseurs de Technische Omschrijving gemaakt van de Elektrotechnische en Koel/Klimaat technische installaties voor een distributiecentrum in Venray met een oppervlakte van 29.500m2.

Wij waren erg benieuwd naar de voortgang van de bouw en afgelopen week zijn onze collega’s Wim van Genderen en Edward Lindgreen, op uitnodiging van Peter Jansen en Gerard Bierdrager van de firma Denned, op de locatie geweest om de voortgang van hun installaties te bekijken. Fa. Denned verzorgt het elektrotechnische en koel/klimaat technische deel van de bouw. Het doel van GLP is dat de locatie beschikbaar is vanaf juni 2021.

Met deze mooie vorderingen zijn wij ervan overtuigd dat dit gaat lukken. We wensen Fa. Denned nog veel succes met de laatste loodjes.
Om op de hoogte te blijven van de vorderingen van de bouw, kun je via deze link van GLP een video en foto serie bekijken waarbij je een goede indruk krijgt.

Venray Logistics Centre 3, Phase 2

Venray Logistics Centre 3, Phase 2

Heeft u ook interesse in een (duurzaam) installatieadvies, volledig ingericht naar uw wensen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan via ons contactformulier.