Projecten

Project

Informatiecentrum Binnenhof-renovatie

In het augustus van 2022 is de verbouwing van een historisch pand aan de Plaats 22 te Den Haag gestart. Dit gebouw wordt ingericht als het Informatiecentrum Binnenhof-renovatie. Beekink Installatieadviseurs heeft het ontwerp van technische installaties gerealiseerd.

Lees meer >

Project

Wenckebach

In het Laakkwartier te Den Haag wordt door de Haagse woningbouwvereniging Staedion in 2022/2023 een nieuw woongebouw gerealiseerd waar ouderen zelfstanding, comfortabel en betaalbaar kunnen (blijven) wonen. Het bestaande verzorgingshuis op de kruising Wenckebachstraat - Noordpolderkade wordt gesloopt zodat er ruimte ontstaat voor 137 sociale huurappartementen voor ouderen.

Lees meer >

Project

Het Nieuwe Lyceum

Een energiebesparend schoolgebouw. De Vernieuwbouw van het Nieuwe Lyceum te Bilthoven is hét voorbeeld. Het Nieuwe Lyceum te Bilthoven is een middelbare scholengemeenschap voor havo, atheneum en gymnasium. De school met circa 1.050 leerlingen is aangepast voor het nieuwe onderwijsconcept waarin verschillende leeromgevingen zijn opgenomen. De leeromgevingen zijn vormgegeven dat deze naadloos aansluiten bij de onderwijsbehoefte per leerjaar en per onderwijs type.

Lees meer >

Project

Esthec

Als een integraal onderdeel van de Bolidt-groep is Esthec vertegenwoordigd in het Bolidt Innovation Center. Het is de plek waar co-creatie, innovatie en ervaring samenkomen. Tegenover het nieuwe Bolidt Experience Center is het de nieuwe pre-fab productiefaciliteit Esthec ontwikkeld. Deze dochter onderneming van Bolidt ontwikkeld geprefabriceerde vloeren voor luxe-jachten en luxe-hotels.

Lees meer >

Project

Optimalisatie ventilatie KDV Woeste Willem

BijDeHand Kinderopvang heeft de veilige omgeving voor kinderen hoog in het vaandel staan tijdens de belangrijkste ontwikkelingsfase van hun leven. Met de veranderende wet- en regelgeving heeft BijDeHand direct Beekink Installatieadviseurs gevraagd mee te denken om hier een passende oplossing voor te presenteren.

Lees meer >

Project

Vervanging centrale koeling Politie

Aan de Kees Mustersstraat in Alphen aan den Rijn is de politiepost voor deze regio gehuisvest. De politie heeft de kwaliteit van huisvesting hoog in het vaandel staan. Door het actief uitvoeren van gedegen beheer en onderhoud heeft de politie inzicht in de technische staat van de bouw- en installatiedelen van haar vastgoed.

Lees meer >

Project

Buitenverlichting datacentrum ING

ING bedient meer dan 34 miljoen klanten in ruim 40 landen. Dat betekent dat onze bedrijfsactiviteiten een belangrijke invloed hebben op gemeenschappen en op het milieu. Net als veel van hun klanten wil ING dat de geleverde producten en diensten geen problemen of schade veroorzaken. Om deze doelstelling te realiseren is ING bezig om haar panden te verduurzamen.

Lees meer >

Project

Zonwering Daken Tweede Kamer

De zonweringsschermen en de -installatie op de sheddaken van de Statenpassage en de Schepelhal van de Tweede Kamer waren dusdanig aangetast door de invloed van de zilte zeelucht, dat begin 2013 door de Rijksgebouwendienst werd besloten alle 228 schermen en nagenoeg de complete voedings- en besturingsinstallatie te laten vervangen.

Lees meer >

Project

Het Tweelinghuis in Leiden

In opdracht van de gemeente Leiden is in Leiden het Tweelinghuis gebouwd en in september 2005 opgeleverd. Het betreft een kantoorgebouw van 6 bouwlagen en een kelder met een totaal BVO van circa 3.500 m2. In de kelder is een fietsenstalling.

Lees meer >