Over ons

Hoe laat u technische installaties voor u werken? Welke toepassingen van klimaat- en elektrotechniek zorgen voor maximaal rendement? Het team van Beekink Installatieadviseurs werkt dagelijks aan grote en kleinere vraagstukken waarbij deze uitgangspunten centraal staan.

Wij brengen uw gebouw tot leven

Van rijksoverheid tot scholengemeenschap, van architect tot aannemer en installateur. Samen met zeer uiteenlopende partijen werken we aan een veilige en comfortabele woon- en werkomgeving.

Wij brengen uw gebouw tot leven. Binnen de context van uw situatie en wensen doen we dit op ‘eigen wijze’. Met slimme toepassingen van installatietechniek en met oog voor duurzaamheid.

Wat heeft u nodig?

In elke fase van het bouwproces gaan wij aan de slag met uw installatievraagstukken. Dit doen we met een flinke dosis creativiteit, ervaring en enthousiasme. U zult merken dat wij veel vragen stellen. Dat is niet voor niets. Om de beste oplossing te vinden moeten we eerst weten wat u nodig heeft.

Toegankelijk

Als installatiepartner zijn we betrokken en toegankelijk. Naast adviezen in begrijpelijke taal kunt u daarom rekenen op ontwerpen die direct toepasbaar zijn voor de vakmensen die ze realiseren. Toegankelijkheid is belangrijk voor succesvolle samenwerking en effectieve oplossingen.

Zitten we binnenkort bij u aan tafel?

Zoekt u innovatieve en duurzame oplossingen voor uw installatievraagstukken? Kiest u voor een praktische benadering waarbij uw behoefte centraal staat? Maak dan kennis met onze aanpak en onze adviseurs.

Neem contact met ons op om uw vragen te bespreken of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons team

Bas

van de Vaart

Adviseur

Makkelijk in de omgang, punctueel, flexibel en gedreven. Blijft doorgaan en is pas tevreden als de beste oplossing gevonden is.

Steven

Kol

Adviseur

Kritisch, uitgesproken en gefocust op het eindresultaat, een echte doener! Op zoek naar de beste (technisch) invulling binnen een project. Gaat geen uitdaging uit de weg. Is altijd in voor een dolletje en zorgt voor een goede (werk)sfeer.

Henry

van den Berg

Adviseur

Geduldig, betrokken, stabiel, nauwgezet, vriendelijk en ontspannen. Komt op voor zijn idealen en overtuigingen. Door de passie voor z’n vak deskundig en altijd goed voorbereid.

Caroline

van Eijk

Office Manager

Onze spin in het web is nauwkeurig, creatief, behulpzaam , houd van een uitdaging en altijd in voor een praatje bij het koffieapparaat.

Feddo

Bouter

Projectleider

Praktische probleemoplosser, dienstbaar en voelt zich vooral thuis in de uitvoering van projecten. Zorgt voor een goede sfeer waarin alle partijen hun werk kunnen doen.

Renee

van den Berg

Medewerker Bedrijfsbureau

Staat altijd voor iedereen klaar, is creatief en netjes. Altijd in om iets nieuws te leren. Zij is onze kantoorheldin!

Jaïr

Harder

Senior Technicus

Puzzels oplossen als vak met afgestemd ontwerp als doel. Ziet graag alle neuzen dezelfde kant op. Zo niet, dan zet hij zich graag in deze dezelfde kant op te krijgen. Door zijn ruime ervaring heeft hij een scherpe intuïtie ontwikkeld die helpt knelpunten vroegtijdig te signaleren.

Youri

Heuven

BIM coördinator/Modelleur

Betrokken, leergierig en veelzijdig, Altijd op zoek naar het hoogst haalbare resultaat binnen de gestelde kaders en pas tevreden als alles klopt.

Robert Jan

Visser

Projectleider

Generalist en pragmatische probleemoplosser die zo ongeveer alles in zijn vakgebied al wel eens onderhanden heeft gehad. Heeft nog steeds plezier in zijn werk en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij is pas tevreden met een resultaat als het echt helemaal voor elkaar is en de klant voldaan.

Mustafa

Balkaya

Inspecteur

Sociaal, leergierig en gedreven. Houdt van een leuke werksfeer en probeert zo efficiënt mogelijk te werken en ga geen uitdaging uit de weg. Elke dag is weer een nieuwe kans om iets nieuws te leren.

Wim

Farla

Projectleider

Betrokken, betrouwbaar, behulpzaam. Door passie en oplossingsgericht te denken, altijd opzoek naar het beste resultaat.

Stefan

Elsing

Projectleider

Stefan is onze nuchtere, zeer gedreven all-round projectleider/adviseur. Hij streeft ernaar zijn projecten zo helder en ge”stroom”lijnd mogelijk op te zetten en deze met passie en betrokkenheid uit te voeren. Hij is pas tevreden als alles tot in de puntjes klopt.

Roger

van Dalen

Aankomend Projectleider

Meedenkend, gedreven en leergierig. Makkelijk in de omgang, weet zich goed aan te passen aan de wens van de klant en probeert verbinding te leggen tussen plan en uitvoering. Haalt zijn energie uit de diversiteit in projecten en opdrachtgevers waar Beekink mee te maken heeft.

Julian

de Mooij

Junior Technicus

Sociaal, gedreven en gefocust op de details. Kijkt graag met een andere blik naar de projecten om zo de beste oplossing te kunnen bieden. Staat altijd klaar om zich vast bijten in nieuwe uitdagingen.

Will

de Jager

Elektrotechnisch architect

Mijn specialismen zijn midden- en gelijkspanning. Het liefst werk ik aan complexe en multidisciplinaire projecten. Door mijn veeljarige ervaring gecombineerd met een analytische instelling ben ik in staat om technische vraagstukken goed te doorgronden en snel tot de essentie te komen.

Martin

Blom

Projectleider

Rustig en gemakkelijk in de omgang. Analytisch sterk. Heeft aan half werk een hekel. Verricht zijn werk doordacht en met een hoge kwaliteit. Doet dit punctueel en accuraat en spreekt zijn visie uit. Voelt zich thuis in alle fasen van ontwerp trajecten en de uitvoering. Maakt net zo lief een schetsontwerp als een meerjaren onderhoudsplan.

Raymond

van Wouwe

Projectleider

Problemen aanpakken en vertalen naar uitdagingen. Gedreven om deze uitdagingen te volbrengen en het beste resultaat te leveren. Ga graag samen met de opdrachtgever in gesprek om de wens in kaart te brengen en de mogelijkheden vast te stellen. De verscheidenheid in projecten en het doorlopen van de fasen van idee tot oplevering krijg ik energie van.

Mac

van Gastel

Junior Technicus

Als masterstudent Global History and International Relations heb ik een brede interesse, een sterke analytische blik en rapporterende vaardigheden die uitstekend van pas komen in mijn functie als Junior Technicus. Er is bij Beekink een wereld voor me opengegaan met leuke collega’s, interessante opdrachtgevers en bijzondere projecten. Dankzij Beekink kan ik mezelf allround ontwikkelen in de technische sector zodat ik nóg meer van waarde kan zijn bij de projecten waar ik aan deelneem.

Aad

Huf

Projectleider

Precies, hardwerkend, empathisch ingesteld, behulpzaam en oplossingsgericht werken zijn de kernwaardes die hoog bij Aad in het vaandel staan. Altijd gedreven om een goed product neer te zetten en de wens van de opdrachtgever zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.

Kirsten

Beijersbergen

Medewerker Bedrijfsbureau

Kirsten is een leergierige en sociale aanvulling in ons team. Ze brengt snel orde aan in de chaos en werkt daarbij gestructureerd. Vindt een positieve benadering erg belangrijk en kijkt graag naar mogelijkheden en kansen. Haar kracht ligt in helder en duidelijk kunnen communiceren.

Woody

Somers

Projectleider

Komt graag in contact met mensen. Houd van aanpakken en gelooft dat voor alle uitdagingen een oplossing bestaat. Verbeterd graag processen om resultaten te optimaliseren.