Over ons

Hoe laat u technische installaties voor u werken? Welke toepassingen van klimaat- en elektrotechniek zorgen voor maximaal rendement? Het team van Beekink Installatieadviseurs werkt dagelijks aan grote en kleinere vraagstukken waarbij deze uitgangspunten centraal staan.

Wij brengen uw gebouw tot leven

Van rijksoverheid tot scholengemeenschap, van architect tot aannemer en installateur. Samen met zeer uiteenlopende partijen werken we aan een veilige en comfortabele woon- en werkomgeving.

Wij brengen uw gebouw tot leven. Binnen de context van uw situatie en wensen doen we dit op ‘eigen wijze’. Met slimme toepassingen van installatietechniek en met oog voor duurzaamheid.

Wat heeft u nodig?

In elke fase van het bouwproces gaan wij aan de slag met uw installatievraagstukken. Dit doen we met een flinke dosis creativiteit, ervaring en enthousiasme. U zult merken dat wij veel vragen stellen. Dat is niet voor niets. Om de beste oplossing te vinden moeten we eerst weten wat u nodig heeft.

Toegankelijk

Als installatiepartner zijn we betrokken en toegankelijk. Naast adviezen in begrijpelijke taal kunt u daarom rekenen op ontwerpen die direct toepasbaar zijn voor de vakmensen die ze realiseren. Toegankelijkheid is belangrijk voor succesvolle samenwerking en effectieve oplossingen.

Zitten we binnenkort bij u aan tafel?

Zoekt u innovatieve en duurzame oplossingen voor uw installatievraagstukken? Kiest u voor een praktische benadering waarbij uw behoefte centraal staat? Maak dan kennis met onze aanpak en onze adviseurs.

Neem contact met ons op om uw vragen te bespreken of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons team

Bas

van de Vaart

Adviseur

Makkelijk in de omgang, punctueel, flexibel en gedreven. Blijft doorgaan en is pas tevreden als de beste oplossing gevonden is.

Steven

Kol

Adviseur

Kritisch, uitgesproken en gefocust op het eindresultaat, een echte doener! Op zoek naar de beste (technisch) invulling binnen een project. Gaat geen uitdaging uit de weg. Is altijd in voor een dolletje en zorgt voor een goede (werk)sfeer.

Henry

van den Berg

Adviseur

Geduldig, betrokken, stabiel, nauwgezet, vriendelijk en ontspannen. Komt op voor zijn idealen en overtuigingen. Door de passie voor z’n vak deskundig en altijd goed voorbereid.

Caroline

van Eijk

Office Manager

Onze spin in het web is nauwkeurig, creatief, behulpzaam , houd van een uitdaging en altijd in voor een praatje bij het koffieapparaat.

Feddo

Bouter

Projectleider

Praktische probleemoplosser, dienstbaar en voelt zich vooral thuis in de uitvoering van projecten. Zorgt voor een goede sfeer waarin alle partijen hun werk kunnen doen.

Youri

Heuven

BIM coördinator/Modelleur

Betrokken, leergierig en veelzijdig, Altijd op zoek naar het hoogst haalbare resultaat binnen de gestelde kaders en pas tevreden als alles klopt.

Edward

Lindgreen

Projectleider

Sociaal en kan goed met mensen opschieten. In zijn werk is hij gedreven en hij heeft oog voor details. Door zijn opgedane ervaringen kan hij op alle fronten meepraten over techniek. Andere competenties zijn onder andere sterk in organiseren, klantgericht, oplossingsgericht en analytisch. Hij houdt de nieuwe ontwikkelingen in de techniek goed bij.

Marwan

Oulad Mhand

Junior Technicus

Doelgericht, gedreven en leergierig. Denkt graag mee bij alle soorten projecten binnen de installatietechniek en staat daardoor altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.

Ruben

Harmsen

Aankomend Projectleider

Mijn hart gaat sneller kloppen van instandhouding en optimalisatie van bestaand vastgoed. Leergierig, enthousiast, pragmatisch en secuur zijn eigenschappen die mij goed typeren. Binnen mijn werkzaamheden ben ik altijd op zoek naar het hoogst haalbare resultaat.

Wim

Farla

Projectleider

Betrokken, betrouwbaar, behulpzaam. Door passie en oplossingsgericht te denken, altijd opzoek naar het beste resultaat.

Renee

van den Berg

Medewerker Bedrijfsbureau

Staat altijd voor iedereen klaar, is creatief en netjes. Altijd in om iets nieuws te leren. Zij is onze kantoorheldin!

Stefan

Elsing

Projectleider

Stefan is onze nuchtere, zeer gedreven all-round projectleider/adviseur. Hij streeft ernaar zijn projecten zo helder en ge”stroom”lijnd mogelijk op te zetten en deze met passie en betrokkenheid uit te voeren. Hij is pas tevreden als alles tot in de puntjes klopt.

Erik

Donkersloot

Senior Technicus

Sociaal, betrokken en leergierig. Vindt mensen net zo belangrijk als de techniek. Laat pas los wanneer het vraagstuk naar tevredenheid is opgelost.

Roger

van Dalen

Aankomend Projectleider

Meedenkend, gedreven en leergierig. Makkelijk in de omgang, weet zich goed aan te passen aan de wens van de klant en probeert verbinding te leggen tussen plan en uitvoering. Haalt zijn energie uit de diversiteit in projecten en opdrachtgevers waar Beekink mee te maken heeft.

Julian

de Mooij

Junior Technicus

Sociaal, gedreven en gefocust op de details. Kijkt graag met een andere blik naar de projecten om zo de beste oplossing te kunnen bieden. Staat altijd klaar om zich vast bijten in nieuwe uitdagingen.

Will

de Jager

Elektrotechnisch architect

Mijn specialismen zijn midden- en gelijkspanning. Het liefst werk ik aan complexe en multidisciplinaire projecten. Door mijn veeljarige ervaring gecombineerd met een analytische instelling ben ik in staat om technische vraagstukken goed te doorgronden en snel tot de essentie te komen.

Maarten

Maarleveld

Projectleider