Puur installatieadvies in de volle breedte

“De nieuwste editie van Industriebouw is uit, en Beekink heeft een bijdrage geleverd door te schrijven over een mooi project uit de utiliteitsbouw.

Een korte greep uit het stukje:

“Beekink Installatieadviseurs uit Capelle aan den IJssel houdt zich puur bezig met installatieadvies,” vertelt Henry van den Berg, partner en adviseur elektro. “We leverden in Deventer een ontwerp voor zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige installaties, op basis van een technische beschrijving.” Dat gebeurde onder de vlag van Den Hollander Bouwadvies, verantwoordelijk voor constructief en bouwkundig advies.

Van den Berg vindt vooral de omvang van het project opvallend: “Alles wat je aan installaties kunt bedenken, zit er in. Op het platte dak zijn op verzoek van ALDI ruim 8.200 zonnepanelen geplaatst. Die leveren bij elkaar zo’n 4,4 megawatt op het hoogtepunt van de dag.”

Beekink Installatieadviseurs in zijn huidige vorm ontstond in 2006 na een management buy-in. Er werken 26 mensen. Henry van den Berg is een van de drie eigenaren. “Wij doen veel voor de Rijksoverheid en adviseren over de volle breedte: scholen, kantoren en distributiecentra, maar ook appartementencomplexen.”

Klik hier voor de volledige editie en onze vermelding