Welkom bij Beekink

Ons kantoor is altijd op zoek naar ambitieuze en gekwalificeerde mensen die iets kunnen toevoegen aan ons gezellige team. Bij Beekink staan we  klaar om de beste resultaten te behalen via een pragmatische aanpak voor onze diverse opdrachtgevers.

Beekink staat voor het leveren van kwaliteit voor al onze projecten, hierdoor staan de belangen van de opdrachtgevers centraal in onze dagelijkse werkzaamheden.

Je komt terecht in een hechte & nuchtere groep collega’s die altijd voor elkaar klaar staan, het beste in elkaar naar boven willen halen en kritisch durven te denken. Daarnaast bieden wij hoge vrijheden voor het inrichten van jouw werkdag.

Pas jij helemaal in ons team en heb je interesse om bij Beekink te komen werken? Bekijk onze LinkedIn pagina voor actuele vacatures of stuur een e-mail naar werkenbij@beekink.com voor een open sollicitatie met je CV en laat in een paar zinnen weten waarom wij niet zonder jou kunnen.

Huidige vacatures:

 

Stage
Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Beekink biedt studenten binnen ons vakgebied stages en afstudeerplekken aan. We willen jong talent graag een kijkje geven in onze organisatie en laten zien hoe onze eigen werkwijze het beste resultaat voor de opdrachtgevers oplevert. Samen met gedreven en enthousiaste collega’s maken we jouw stage tot een leerzame periode aansluitend op jouw studie. En wie weet, zien we je na jouw afstuderen weer terug als collega.