Verlichtingsplan

Het gebruik van een verlichtingsplan brengt verscheidene voordelen met zich mee. Wanneer bedrijven de werkplek opnieuw gaan inrichten of verbouwen wordt vaak geen rekening gehouden met een plan voor de verlichting. Hierdoor zijn belangrijke plekken binnen het bedrijfspand vaak onvoldoende belicht of juist overbelicht.

Een verlichtingsplan laten maken biedt de volgende voordelen:

  1. Duurzaam en reductie van kosten op energie
  2. Bespaar op de inkoop, u weet precies wat u nodig heeft
  3. Positieve invloed op de efficiëntie van werknemers
  4. Draagt bij aan een exclusieve uitstraling
  5. Specifieke gedeelten in het bedrijf extra belichten

Voor een goed verlichtingsplan is het belangrijk om de verschillende functies van het gebouw duidelijk in kaart te hebben.

De verlichting zal functioneel gebruikt worden; kan ik genoeg zien tijdens werken, lezen, veilige looproutes etc. Maar ook de sfeer en uitstraling zijn zeer belangrijk.

Daarom is het van belang om in de ontwerpfase goed  na te denken over wat de wensen en eisen zijn.

Het eerste waarover een duidelijk beeld moet komen is wat er in elke ruimte zal gaan gebeuren. Een goed indelingsplan is hierbij essentieel.

Naast de esthetische uitstraling is het tegenwoordige noodzakelijk ook naar de energetische kant van het plan te kijken. Door een goede vertaalslag te maken van zowel de esthetische als energie wensen komen we tot een gewogen totaalplan.

Beekink adviseert de beste kwaliteit voor elk project. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij putten uit het assortiment van alle denkbare leveranciers en producenten. Van doordachte basisverlichting tot echte eyecatchers van Italiaanse designmerken.

Als vakman is het fijn om te werken met mensen die hun vak verstaan. Net als u. Daarom werken we bewust met een compact team. Voordeel voor u? Korte lijnen en dus altijd meteen contact met een ervaren expert. Snel schakelen: een must in de wereld van licht.

Laat ook voor uw project een goed en doordacht verlichtingsplan opstellen.

Graag gaan wij met u het gesprek aan om de wensen vooraf goed op papier te zetten!