Nieuws

Nieuws

Tijdelijke huisvesting Tweede Kamer gereed

De verbouwing van het voormalige ministeriegebouw aan de Bezuidenhoutseweg 67 in Den Haag tot tijdelijke huisvesting voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal is gereed.

Lees meer >

Nieuws

GLP distributiecentrum update

Voor GLP, een toonaangevende investeerder, ontwikkelaar en exploitant van logistiek vastgoed, heeft Beekink Installatieadviseurs de Technische Omschrijving gemaakt van de Elektrotechnische en Koel/Klimaat technische installaties voor een distributiecentrum in Venray met een oppervlakte van 29.500m2.

Lees meer >

Nieuws

Maak uw gebouw Corona proof

Bij Beekink Installatieadviseurs krijgen wij regelmatig de vraag "wat kunnen wij als gebouwbeheerders doen om corona (Covid-19) zo veel mogelijk tegen te gaan?". In dit bericht vindt u enkele praktische tips waarmee de installaties van gebouwen optimaal mee helpen om Corona tegen te gaan.

Lees meer >

Nieuws

Leidraad vastgoed

De recent uit gekomen Leidraad verduurzamen gemeentelijk vastgoed helpt maatschappelijke organisatie met het verduurzamen van vastgoed. Het is bedoeld als hulpmiddel voor middelgrote en kleine gemeenten die aan de slag willen of zijn met het energiezuinig maken van het gemeentelijk vastgoed.

Lees meer >

Nieuws

Installatieadviseur met oog voor scholen

Beekink helpt je graag bij de totstandbrenging van een energiezuinige, gezonde en duurzame school. Dit kan het gehele traject omvatten, en zijn wij evengoed in te zetten voor een “quick scan” om een energierapportage van een schoolgebouw te maken.

Lees meer >