Projecten > Wonen en zorg > Zeeburgereiland blok 24 & 25 – Amsterdam


Zeeburgereiland blok 24 & 25 – Amsterdam

Project:Zeeburgereiland blok 24 & 25 – Amsterdam
Opdrachtgever:VORM Ontwikkeling BV
Architect:KOW Concepts, Design & Development BV
Omvang:ca. 36.000 m2

Expertisevelden:Elektrotechniek, Klimaattechniek

foto volgt foto volgt foto volgt

Het totaalproject omvat de nieuwbouw van 310 appartementen en 9 commerciële ruimtes, verdeeld over 5 bouwdelen. Het complex bestaat uit studio's, appartementen, penthouses en dubbele benedenwoningen. De woninggroottes verschillen van 44 t/m 119 m2.
Op de begane grond is er een parkeergarage, boven het parkeerdek (ter hoogte van de eerste etage) is er een gemeenschappelijke binnentuin.

Werkzaamheden Beekink Installatieadviseurs
Voor het ontwerp van de technische installaties is door Beekink Installatieadviseurs een projectanalyse gemaakt. Hierbij zijn de technische aspecten en risico’s in kaart gebracht en verwerkt in een rapportage. Voor de sanitaire technieken heeft Beekink samengewerkt met Herlé Advies Sanitaire Installatietechniek.

Vervolgens is een Technisch Programma van Eisen (TPvE) opgesteld waarin een duidelijke demarcatie van werkzaamheden en een omschrijving van de wensen voor alle installaties. Zo ontstond compleetheid in de projectomschrijving, een eenduidige vastlegging van conclusies voor alle betrokkenen en een goede dossiervorming voor besluitvorming.

In de volgende fase zijn voor 10 verschillende appartementen de technische installaties ontworpen en uitgetekend. Op basis hiervan zijn de werkzaamheden voor de technische installaties aanbesteed. Beekink heeft ook tijdens deze fase de opdrachtgever geadviseerd.

Projecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064