Projecten > Onderwijs en kinderopvang > Multifunctioneel Centrum te Geffen


Multifunctioneel Centrum te Geffen

Project:Multifunctioneel Centrum te Geffen
Opdrachtgever:Gemeente Maasdonk
Architect:Adamas Groep
Omvang:3.900 mē

Expertisevelden:Klimaattechniek, Elektrotechniek

foto volgt foto volgt foto volgt

Nieuwbouw van een multifunctionele accommodatie met ruimtes voor een school, peuterspeelzaal en verenigingswerk. De nieuwbouw van het multifunctioneel centrum maakt deel uit van het Centrumplan Geffen van gemeente Maasdonk. Het hart van het gebouw bestaat uit het Piazza, een (mini)theater met plaats voor ruim 350 toeschouwers en met alle benodigde faciliteiten. Vanuit de Piazza is een directe verbinding met de peuterspeelzaal, de school en verschillende ruimtes voor verenigingen. In juli 2010 is het nieuwe multifunctionele centrum in Geffen officieel opgeleverd. Het nieuwe MFC heeft de naam De Koppelinck gekregen.

Werkzaamheden Beekink Installatieadviseurs
Beekink Installatieadviseurs heeft de installatie advieswerkzaamheden, op het gebied van werktuigbouwkundige, elektrotechnische en transportinstallaties, in de initiatief-, ontwerp- en bestekfase verzorgd. Ook de uitvoeringsbegeleiding was onderdeel van de opdracht.

Bijzonderheden
Speciaal aan het complex is de duurzame insteek met toepassing van een zonneboiler, vloerverwarming en vloerkoeling in samenhang met gebalanceerde ventilatie. De installaties zijn voorbereid op het gebruik van een bodemopslagsysteem.

Projecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064