Organisatie


Waarom BEEKINK?

De adviseurs van BEEKINK weten waar ze over praten en delen graag kennis, visie en ervaring. Het zijn geen technici met 'oogkleppen', maar enthousiaste professionals met een goed inlevingsvermogen om wensen en creatieve oplossingen samen te brengen.

Als vanzelf kunt u van ons verwachten dat we begrijpen wat de opdrachtgever vraagt, weten wat de architect bedoelt en ons verdiepen in hoe medeontwerpers werken. Wat ons betreft is dat van groot belang om te komen tot een écht integraal ontwerp, waarin ieders belang goed is afgewogen.

Wij zijn een bureau dat meedenkt en zorgt voor installaties waarbij de verhouding prijs, kwaliteit, duurzaamheid en praktische invulling optimaal is. Niet experimenteren, maar zekerheid bieden op basis van kennis, innoverend vermogen en slim gebruik van beproefde technieken.

Ons bestaansrecht (al 29 jaar) hebben wij o.a. te danken aan de altijd onafhankelijke positie. Hierdoor kunnen wij vrij manoeuvreren in de huidige markt en de beste keuzes maken voor onze opdrachtgevers.

BEEKINK Installatieadviseurs is uw onafhankelijk partner in elke fase van het bouwproces.Projecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064