Home


Het laatste nieuws

MeerJarenOnderhoud MeerJarenOnderhoudHeeft u voldoende grip op de jaarlijkse onderhoudskosten van uw vastgoed? Bent u in staat om te sturen op het onderhoud (en het onderhoudsbudget) van uw vastgoed? Een meerjarenond...lees meer


Energielabel Energielabel

Beschikt u al over geldige energielabels voor uw vastgoed? De overheid gaat hier intensiever op controleren. Ook worden de eisen rond het energielabel in de komende jaren strenger. Vanaf 2023 is ...lees meer


Welkom bij BEEKINK Installatieadviseurs

Vandaag de dag worden er steeds hogere eisen en wensen gesteld aan technische installaties in gebouwen. Logisch, want goed ontworpen technische installaties zorgen ervoor dat mensen zich comfortabel en veilig voelen en optimaal kunnen presteren door een gezond en prettig binnenmilieu. Dat weten wij als installatieadviseurs maar al te goed.

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ontwerpen van technische installaties en de begeleiding van het totale bouwproces, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of beheer van gebouwen. Vanuit de basis zijn wij een bureau dat meedenkt en zorgt voor installaties waarbij de verhouding prijs, kwaliteit, duurzaamheid en praktische invulling optimaal is. Niet experimenteren, maar zekerheid op basis van kennis en innoverend vermogen.

Beekink Installatieadviseurs streeft naar een optimaal resultaat door hechte samenwerking met de ontwerp- en bouwteampartners. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn de kwaliteit van binnenmilieu, werk- en leefomgeving en natuurlijk ook duurzaamheid. Als vanzelf kunt u van ons verwachten dat we begrijpen wat de opdrachtgever vraagt, weten wat de architect bedoelt en ons verdiepen in hoe mede-ontwerpers werken. Wat ons betreft van groot belang om te komen tot een écht integraal ontwerp. Eén waarin ieders belang goed is afgewogen. 

U gelooft toch ook in een no-nonsense mentaliteit, betrokkenheid bij het proces en passie voor het vak. Dát is de basis om ons werk te doen en een constructieve bijdrage te leveren aan ieder bouwproces.

Graag nodigen wij u uit om onze website verder te bekijken en te lezen hoe wij werken en wat ons bezighoudt.

Projecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064