Expertise > Frisse Scholen


Frisse Scholen

Wie in het onderwijs zit, weet dat een goed klimaat in de klas tot betere leerprestaties leidt. De gezondheid van leerlingen en leerkrachten vaart er wel bij. Om fris te blijven in de klas is een open raam vaak niet voldoende, zeker niet op warme en hete dagen.

Met deze kennis komt Beekink Installatieadviseurs nu met het nieuwe totaalconcept voor het perfecte binnenklimaat: Frisse Scholen 2.0

Naast het zichtbare gedeelte, de akoestisch geÔsoleerde metalen geperforeerde klimaatplafonds, bestaat dit duurzame ontwerp ook uit warmtepompen, HR-warmteterugwinning en uitgebalanceerde, CO2-regerelde ventilatie (met zeer fijne filters). Daardoor wordt veel energie bespaard en circuleren er weinig stofdeeltjes en bacteriŽn.

Door de gaatjes in het 'Klimaatplafond' wordt de gekoelde of (in de winter) juist verwarmde lucht het lokaal ingeblazen; van boven naar beneden waardoor op alle plaatsen een gelijke temperatuur ontstaat. Het plafond heeft ook een comfortabele warmte- en koudestraling. Er ontstaat een perfect hygiŽnisch binnenklimaat, dat aan de hoogste eisen van klimaatcomfort voldoet en in alle opzichten comfortabel, energiezuinig en milieuvriendelijk is te noemen.

Frisse Scholen 2.0
We bekijken graag samen met u, in welke opzichten Frisse Scholen 2.0 het leef- en leerklimaat in uw school of nieuwbouw project kan verbeteren!

Download de Brochure Frisse Scholen 2.0 als pdf

Klik hier voor meer informatie en het laatste nieuws over Frisse Scholen 2.0

Download hier het Frisse Scholen informatiebladProjecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064